ZEY METAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Metal hurda alım-satımı ve kullanım dışı olan metallerin geri dönüşümünü yapmaktayız.
Zey Metal San. Ve Tic. Ltd. Şti. olarak Paslanmaz Çelik başta olmak üzere her çeşit metal hurdanın alımı ve satımında, kullanım dışı olan metallerin tekrardan ülke ekonomisine geri kazandırılması ve çevreye oluşturabileceği zararları önlemek amacı ile Lisanslı geri dönüşüm faaliyeti göstermek üzere; 10 yılı aşkın tecrübemizle 2020 yılında faaliyete geçmiş bulunmaktayız.

Dünya nüfusunda yaşanan artış ile birlikte ürünlerin atıkları da aynı oranda yükselme eğilimi göstermeye başlamıştır. Bu atıkların oluşturduğu tehlikenin sadece günümüzde değil, geleceğimizde de büyük etkileri olduğunun farkında olmaktayız ve bu bilinçle firma olarak önceliğimiz geleceğimize yatırım yapmaktır. Her geçen gün gelişen teknolojik faaliyetler ışığında artan rekabete karşın; genç, dinamik, girişimci, yenilikçi ve bilinçli bir ekip ruhuyla günümüz şartlarına hızla adapte olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik değer yaratan şirket politikasıyla sizlerin hizmetinizdeyiz.

Sektörde uzun yıllar çalışmış olmanın getirdiği teknik bilgi birikiminin yanında, güçlü network yapımız ve çözüm ortaklarımız sayesinde taleplerinize hızlı ve kaliteli çözümler sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım