ÜNAL METAL SANAYİ VEHURDACILIK PAZAR LAMA TİC.LTD.ŞT.

ÜNAL METAL LTD. ŞTİ. , metal ve metal dışı bir çok ürünün Türkiye ve dünya pazarındaki geri dönüşümünü sağlamak amacıyla 1996 yılında İzmir'de kurulmuştur. Ülkemiz ekonomisinin gelişebilmesi adına hurda alımı ve satımı doğrultusunda ÜNAL METAL önemli bir rol üstlenmiştir. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışı ithalat ve ihracat faaliyetleriyle Türkiye ve dünya pazarında etkin ve kalıcı bir yer edinmiştir..

Merkezi Pınarbaşı’nda olan ÜNAL METAL günümüzde uluslararası standartlarda hizmet sunmaktadır. Donanımlı profesyonel kadrosuyla yaratıcı çözümler geliştirerek İzmir’de hurda sektöründe etkin bir güç haline gelmiştir. Metal ve metal dışı hurdaları toplayarak geri dönüşümünü sağlamakta ve Türkiye ekonomisine kazandırmaktadır.

Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde oluşturulmuş şube ağıyla, başta demir ve demir dışı metaller olmak üzere, alüminyum ve pet şişe hurdaları toplama ve işleme hizmeti veren firmamız, kendi bünyesindeki ihracat departmanı ile ihracat alanında da faaliyet göstermektedir. 1996 yılında kurulmuş olan şirketimiz her geçen sene artan bir kapasiteyle ülkemize hizmet etmektedir. Türkiye çapındaki şubelerimizden gelen geri dönüşümlü malzemeler sahamızda toplandıktan sonra türlerine göre ayrılıp işlenir ve tekrar ekonomiye kazandırılır. Türkiye’nin önde gelen en iyi organize edilmiş limanı olan İzmir Limanı'ndan yapılan ihracatımız hem ülke ekonomisi için hem de çevre için ayrı bir değer taşımaktadır. ÜNAL METAL, tüm bu iş akışında görev disiplini ve hız ilkelerini yerine getirmeye çalışır. Müşteri memnuniyetinin öneminin, hedefe ulaşma yolundaki en önemli etken olduğunun daima farkındadır.

Kısaca Çalışma sistemini Üretim – Market- Tüketici – Atık- Ünal Metal Toplama Ayrıştırma- Fabrika için hammadde olarak tanımlayabiliriz.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım