SELTAŞ METAL PAZARLAMA VE TİC.LTD.ŞTİ.

1978 den itibaren İzmir’de hurda geri dönüşümü, gemi sökümü, maden ticareti,  ve makine imalatı alanlarında yüksek standartlarda faaliyet gösteren işletmemiz; 1992 yılında Seltaş Metal Sanayi Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi adıyla ticari hayatına günümüze dek devam etmiştir. 

Seltaş Metal Sanayi Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kurucusu ve halihazırda yönetim kurulu başkanı olarak görevini sürdüren Hayrettin Temurtaş 30 yılı aşkın tecrübesi ışığında üretici sınıfı geri dönüşümcü firmaların çözüm ortağı olmuştur.

Bugün makine tamir bakım ve hybrid dönüşümü, hidrolik press ve hurda kesme makasları imalatı ve pazarlaması, iç piyasada gemi sökümü tesisinde metal ve renkli metal ticareti alanlarında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Misyonumuz geri dönüşüm sektörünün temel ihtiyacı olan hammaddelerin yüksek kalite standartlarında, en uygun zaman çizelgesinde ve en ekonomik koşullarda teminini sağlayarak müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunmaktır.

Geri dönüşümün temel basamaklarından biri olan metal hammadde tedariği, gemi sökümü ve iş makinaları alanlarında ülkemizde ve uluslararası alanlarda faaliyet gösteren bir firma olmak vizyonumuzdur.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım