CORBUS ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

1996 yılında senelik kapasitesi 150.000 mton olan Corbus Çelik San. ve Tic.A.S, ile kare, köşebent, lama, yuvarlak ve nervürlü demir üretiminde tüm ürünleri İskenderun bölgesinde tek tesis bazında imal eden ve işbu imalatlarına ISO sertifikası geçen ilk kuruluş olarak faaliyete geçmiştir.
Gerek idari gerekse yapılan büyük modernizasyon ve kapasite arttırımı ile 2010 yılında  Corbus’u ikinci kez kurulmuş şeklinde belirtebilirim. İşbu modernizasyon ve kapasite artırımı ile çelik üretim kapasitesi ilk etapta 400.000 mton‘nun daha sonraki kısa süreçli dönemde 600.000 mton’nun üstünde olacak şekilde yapılandırılmıştır. Bunun yansıra aynı dönemde faaliyete başlayan Intermet A.Ş. ve daha sonra kurulan Corbus Metal LTD şirketlerimiz dış ticarette, yeni kurulan Corbus İç ve Dış Tic.A.Ş. ise yurt içi piyasada hızlı şekilde belirli pazar paylarına sahip olarak gerek iç gerek dış piyasalarda güvene dayalı haklı bir yer edinmişlerdir.

İdari bütünlüğü ve prensiplere verdiği değerle firmalarımız, müşterilerine satış öncesi ve sonrasında tam hizmet vererek satılan ürünlerin müşteriye tam fayda sağlamasını temel ilke edinmiştir. Corbus ve internet şirketler grubumuz milli sanayimizin gelişmesine katkıda bulunmakta, aynı zamanda da hepimizin yaşadığı çevremize değer vererek işbu konuda büyük hassasiyet göstermektedirler. Kuruluş olarak ana felsefemiz, müşterimize verilen hizmetin dünya çapında bir örnek olarak kabul edilmesidir.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım