ŞAFAK TEMİZLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ/FATİH

Sağlıklı hayat, hijyene önem verilen bir çevrede yeşerir. Kent hayatını daha yaşanılabilir, daha huzurlu ve geleceğe daha sağlıklı yarınlar bırakmak için 2005’te Şafak Temizlik markamızla beraber yola çıktık.

Daha sürdürülebilir sağlıklı mekanlar için müşteri odaklı, verimliliği merkez alan bir yönetim modeli ile büyüyor ve müşterilerimizle birlikte standartlarımızı arttırıyoruz.

Sağlıklı kent hayatımızı en yüksek kaliteye çıkarmak için evsel atık, kentsel temizlik, tıbbı atık, inşaat hafriyat atık, ambalaj atık, tıbbi atık sterilizasyonu ve bina temizliği alanlarında hizmet veriyoruz.

Şafak Temizlik olarak geldiğimiz noktada kendi öz kaynaklarımızla; 7 gün 24 saat pro-aktif bir şekilde, personel emniyetli, TSE standartlarında, modern teknolojilerle donatılmış geniş araç parkurumuz ve ekipmanlarımızla çalışıyoruz.

Uluslararası standartların takipçisi olan Şafak Temizlik olarak, geri dönüşüm ve atık bilinci üzerine sosyal sorumluluk çalışmalarına destek veriyor, aynı zamanda insanların hayatlarında bir iz bırakmayı ve günlük yaşamı daha iyi bir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bu düsturla tüm ekibimizle temiz sağlıklı şehirler için gece gündüz çalışıyoruz.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım