KGL LOJİSTİK VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

26 yılık bir birikimin eseri olan KGL Şirketler Grubu; sektöründe yeni bir soluk getirmeyi hedefleyerek yapılanan, teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak Değişen ve gelişen uluslararası pazarları genç ve değişime açık dinamik kadrosu ile yakından izleyen KGL, müşterilerine ithalat ve ihracatın birbirinden ayrılmaz bölümleri olan uluslararası nakliye – gümrükleme – depolama – sigortalama ve iç nakliye alanlarında da hizmet vermektedir.

Hızlı bilgi akışı, zamanında ve eksiksiz teslimat, oluşabilecek sorunlara hızlı, rasyonel ve net çözümler ile doğru ve zamanında bilgilendirme şirket birimlerimizin temel politikalarıdır. Gerek şirket merkezimizde, gerek ise çeşitli illerde ve gümrük ofislerimizde çalışan yaklaşık 40 kişilik ekibimizle, KGL GRUP olarak “biz” kaliteyi ve güvenilirliği esas alan büyük bir aileyiz.

Kaliteyi arayan, ayrıcalıklı olmak isteyen, farkı görmek ve yaşamak isteyen siz değerli müşterimizi KGL Ailesinin sarsılmaz ve güvenli çatısı altında buluşmaya davet ediyoruz.müşterilerine kusursuz hizmet sunmayı amaç edinmiş bir firmadır.

Güncellenecek

  • Lisanslı Taşımacılık