CİHAN TEMİZLİK İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

2008 yılında Tuzla`da kurulan Cihan Temizlik, aynı yıl Tuzla Belediyesi katı atık toplanması, taşınması ve bertarafı ihalesini alarak hizmetlerine aktif olarak başlamıştır. Cihan Temizlik, 2011 yılında Evra Group bünyesine katılarak hizmet alanlarını genişlemeyi amaçlamaktadır.

Cihan Temizlik; insanlığın bugün ve gelecekte daha sağlıklı bir çevrede yaşaması için gelişen ve gelişmekte olan çevre teknolojilerini bünyesine katarak bitirdiği projelerde çevre sorumluluklarını topluma hatırlatan ve sosyal sorumluluk alanlarında da her zaman en iyi hizmeti sunan özel bir ekip ruhuna sahiptir. Profesyonel kadrosu, sürekli geliştirilen projeleri ve ekipleriyle Cihan Temizlik, Türkiye'nin sektörde öncü firmaları arasında yerini almayı başarmıştır. Yapmış olduğu yatırımlarda, projelendirdiği faaliyetlerinde üstün hizmet vermeyi ilke edinen Cihan Temizlik, uluslararası alanda projeler bitirmeyi amaçlamaktadır.
 
Türkiye için sürekli yeni projeler üreten Cihan Temizlik, AR-GE çalışmaları ve akademik araştırmalarıyla sektöre özel ülke standartlarının oluşmasına katkıda bulunmaya devam ediyor.
 
Cihan Temizlik, var olan bilgi ve projelerini sürekli geliştirerek hizmet kalitesini yükseltmeyi ilke edinmiştir.

Güncellenecek

  • Tehlikeli Atık Geri Kazanım
  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Düzenli Depolama - 1. Sınıf (Tehlikeli Atık Düzenli Depolama)
  • Depolama