ALTIN HURDA GERİ DÖNÜŞÜM MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.

Altın Hurda Geri Dönüşüm müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır. Altın Hurda Geri Dönüşüm ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır. Sektöründe öncü olan firmamız Aydın'da hurda denilince ilk akla gelen belgeli geri dönüşüm firması olmuştur.

Aydın'ın tüm ilçe ve semtlerinden hurda alımı yapmaktayız. İletişim kısmındaki numaralardan bizi ulaşmanız yeterli olacaktır. Yerinde, değerinde ve peşin hurda alımı yapıyoruz. Satmak istediğiniz hurdanın fotoğrafını çekip WhatsApp uygulaması ile bize göndermeniz yeterli olacaktır. Anında fiyat desteği alacaksınız. Siz değerli müşterilerimize hizmet etmekten gurur duyarız.

Şirket olarak tüm hurda çeşitlerinin alımını yapmaktayız. Güvenilir hurdacı arıyorsanız bizi aramanız yeterli olacaktır. Aynı gün içerisinde ücretsiz keşif ekibimizi gönderiyoruz ve hurdanızın yerinde alımını gerçekleştiriyoruz. Deneyimli ve uzman çalışan kadrosuna sahibiz. Hurdacı şirketimiz geçmişi olan ve deneyimli iş tecrübesine sahip çalışanlar ile çalışmaktadır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım