AYYILDIZ BORU PROFİL GERİ DÖNÜŞÜM METAL SAN. TİC.İTH. İHR.LTD.ŞTİ

1995 yılında İskenderun bölgesinde demir çelik toptan satışı ile Demir - Çelik sektörüne giren Ayyıldız Demir Çelik San.Tic.Ltd.Şti., 21.02.2013 tarihinde Osmaniye -Adana il sınırında Hurda Metal İşleme ( Demir ve Demir Dışı Metal Hurdası ) ,ÖTA ( Ömrünü Tamamlamış Araç ) İşleme ve ÖTA Söküm ve Arındırma faaliyetlerinde bulunan Scholz Geri Dönüşüm firmasının Osmaniye tesisini satın alarak Ayyıldız Boru Profil Geri Dönüşüm firması adı altında hurda toplama ve işleme faaliyetine de giriş yapmıştır.

Toprakkale – Osmaniye’de 24.000 m² arsa üzerinde kurulu hurda biriktirme ve işleme sahasında, Scholz Geri Dönüşüm firması Aralık 2008’den 2013 yılı şubat ayına kadar hurda satın almış, işletmeyi bölgede gerek izabeler için düzenli ve güvenilir bir tedarik merkezi, gerekse hurdasını satmak isteyen sanayici ve tüccarlar için yeni bir finans kaynağı haline getirmiştir. Hurdanın satın alındığı kaynaklar, yalnızca toplayıcı tüccarlar ve metal atık üreten sanayi kuruluşları ile sınırlı olmayıp, çeşitli söküm faaliyetlerini ve metal içeren her türlü hurda makine - ekipman ihalelerini de kapsamaktadır. Bu faaliyetler , Ayyıldız Boru Profil Geri Dönüşüm firması tarafından da 25 yılın verdiği deneyim ve tecrübe ile geliştirilerek devam ettirilmektedir.

Şirketimizin, Çevre Kanununca Alınması Gerekli İzin ve Lisansları mevcut olup , ayrıca Hurda İthalat Belgesi, Atık Toplama Ayırma Belgesi,ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeleri de mevcuttur.

Güncellenecek

  • Hurda Metal / ÖTA İşleme