ÇELEBİLER PLASTİK MAK.İNŞ.TURZ.NAK.SAN.VE TİC.LTD.ŞT

Firmamız, 1994 yılında Sema Seramik Ltd. Şti. olarak kurulmuş olup 1995 yılına kadar bu şekilde faaliyet göstermiştir. 1995 yıllarının başında yönetim, bulunduğu sektörün dışına çıkarak plastik sektöründe imalat yapma kararı almıştır. Üretiminde Kangal Temiz su borusu, atık su borusu imalatı yapan firmamız, sonrasında ünvan değişikliği yaparak, Çelebiler Plastik Makine İnşaat Turz. Nak. San. Tic. Ltd. Şti. olarak değiştirmiştir. Şirketimiz bünyesinde 2004 yılında üretimine poşet imalatını, 2009 yılında da çam ve fidan yetiştirilmekte kullanılan saksı çeşitlerinin imalatını dahil etmiştir. 2014 yılında Tomakin İnşaat ailesine katılmıştır.

Dürüstlük ilkesi ile birlikten doğan gücün simgesi durumuan gelen firmamız öz sermayesi ile bugün Ordu Organize Sanayi bölgesinde kendisine ait 4000m2 arsa içerisinde yaklaşık 4500m2 kapalı alanda faaliyet göstermektedir.
Her şirketin bir firma olabileceğini ama her firmanın bir marka olamayacağını bildiğimizden dolayı;
Sektörde Karadeniz Bölgesi ve yurt içinde kendini kanıtlamış olan marka olabilme hedefine sağlıklı adımlarla ilerlemeye devam etmekteyiz.

Bulunduğumuz sektörde bir çok firma ile tatlı bir rekabet içerisinde olmamıza rağmen her şeyi tadında bırakarak, bir tek kalitemizi kendimize rakip gördük. Her geçen gün kalitemizi arttırmak yolunda göstermiş olduğumuz çaba ve gayretlerle artık rahat bir şekilde diyebiliyoruz ki “Tek rakibimiz kalitemiz olmuştur.”

Bu günlere gelmemizde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür eder, iş ve özel hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Güncellenecek

  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım