ONURPLAS METALURJİ SONDAJ PLASTİK İNŞAAT OTOMOTİV SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Toprağa emek veren çiftçilerimizle…
Modern teknolojiyi simgeleyen üretimimizle…
Adımızı, sektörde üst sıralara taşıyan ekibimizle…
Biz güçlü bir aileyiz…
Yeniliklerimizle, tecrübemizle, kalitemizle,
“suyun olduğu her yerdeyiz”
Onur Plas
Çeyrek asır önce, inşaat alanıyla adım attığımız iş dünyasında, bu gün; nitelikli markalarımızla, maden ve tarım sektörlerine ürün kazandırıyor, ülke ekonomisine değer katıyoruz…
Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde, en son teknolojiyle donatılan modern fabrikamızda şekillenen ürünlerimizle, Türkiye’nin her köşesinde ve dünyanın 55 ülkesindeyiz!
Madencilik alanı için; Karot sandığı üretimimizle, sektörün lideri konumundayız…
Dünyada gelişen modern sulama sistemlerini takip ediyor, su kaynaklarının verimli kullanımına yönelik ürünler geliştiriyoruz.
Bu anlamda; Zerrefil Filtre Sistemlerimiz, Zerrefil Sulama Sistemlerimiz, Netvalf Vana sistemlerimiz ve Netdrip Damla Sulama Borularımız, “temiz su ile sorunsuz sulama”  ve “suyu planlanan şekilde ulaştırma” amaçlarına en iyi şekilde hizmet ediyor. Ürünlerimizin tüm çeşitleri, ergonomik tasarımı ve kolay kurulumuyla, çiftçilerimizin değişemeyen tercihi oluyor. Tüm markalarımız; iç ve dış pazarda; yenilikçi anlayışımızı ve uzun ömürlü ürün prensibimizi temsil ediyor.
Geri kazanım hassasiyeti çerçevesinde; üretim için hammaddeyi, atıkların geri dönüşümü yoluyla kendimiz imal ediyor, kaynakların verimli kullanılmasına ve çevrenin korumasına katkı sağlıyoruz…
Suya yön veren teknolojimizin temelinde;
Ürün geliştirme adına, ar-ge çalışmalarına verdiğimiz önem ve
Tüm birimlerimizin, toptan kalite anlayışına sağladığı katkı var!
Biz, güçlü bir aileyiz!
Yenilikleri özümsemede hızlı,
Büyümede istikrarlı,
Ülkemize değer katmada kararlıyız…

Güncellenecek

  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım