EUROPLAST GRANÜL PLASTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

EUROPLAST; 1992 yılında Alman Ferrero Şirketler Grubu için yaptığı fason, mini oyuncak üretimi ile plastik enjeksiyon sektörüne adım atmış, takip eden 2 yıllık sürede faaliyetini bu çerçevede yürütmüştür. Şirketimiz 1994 yılında kurulan kalıp atölyesi ile üretim alanını genişletmiş; Alman NVB Firması için micro switch kalıpları ve başkaca Alman firmaları için diş hekimliği protez laboratuar gereçlerine yönelik plastik kalıplar üretmiş, plastik enjeksiyon işlemlerini de gerçekleştirerek bunları ihraç etmiştir. Şirket olarak gelişmemiz ve ürün yelpazesindeki genişlememiz metal ve elektronik ürün sektöründe de devam etmiştir. 2002 yılında faaliyete giren elektronik montaj bölümü dâhilinde; motorlu taşıtlar için aydınlatma ürünleri, dijital göstergeler, geri vites düdüğü ve benzeri ürünlerin üretimine başlanmıştır.

EUROPLAST’ın başlıca misyonu; ürün kalitesi ve fiyatı, işin zamanı ve hacmi hususlarında müşterilerinin mevcut ve gelecekteki beklentilerini tatmin edecek organizasyon, yönetim ve çalışmayı tesis etmektir. Bu kapsamda gösterilen başarı ile şirketimizin pazar payının ve rekabet gücünün arttırılması, global ölçekte tanınan ve güvenilen bir marka haline getirilmesi hedeflenmektedir. Konulan bu hedefe ulaşılması, pazar payımızdaki sürekli büyümenin getirdiği sorumluluğun karşılanması için AR-GE ve laboratuar çalışmalarına önem verilmekte, iş alanımızdaki teknolojik gelişmeler güncel şekilde takip edilmektedir. Ayrıca üretim kalitesinin korunması ve geliştirilmesi amacıyla faaliyetlerimiz ISO/TS 16949:2009 standardı ışığında sürdürülmektedir. Müşteri beklentilerinin, talep ve isteklerinin anlaşılması, müşteri ile sağlıklı ve güvene dayalı bir ilişkinin kurulması için müşteri odaklı etkin bir süreç yönetimi uygulanmaktadır.

Bugün, 1800 m² üretim alanı ile başta otomotiv ana sanayileri olmak üzere, birçok sektörde faaliyet göstermekteyiz. Metal, plastik ve elektronik ürünlerin hem tasarımı hem de üretimini şirketimiz bünyesinde gerçekleştirmekte; ürünlerimizi hem yurtiçi hem de Avrupa pazarına sunmaktayız. Hâlihazırda plastik, metal, elektronik ve kalıp sektöründe Mercedes-Benz Türk A.Ş. (otomotiv ana sanayisi), BOMAG GmbH. (ağır iş makinaları ana sanayisi), Siemens San. ve Tic. A.Ş. (elektrik, elektronik sanayisi), Ölçüsan Ölçü Aletleri San. ve Tic. A.Ş. (Mercedes-Benz, Ford, Bmc yan sanayisi), Hüppe A.Ş. (Alman duşa kabin sistemleri) ve daha birçok müşterimize kaliteli ve güvenilir hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Güncellenecek

  • Tehlikeli Atık Geri Kazanım
  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım