ROK GERİ DÖNÜŞÜM PLASTİK NAKLİYE TEKSTİL OTOMOTİV MAKİNA TEÇHİZAT MOBİLYA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Rok Geri Dönüşüm Plastik, otomotiv sanayiden çıkan endüstriyel plastik atıkların plastiğe, hareket ve değer katmak amacıyla yola çıkan ekibimiz, tüm bilgi ve tecrübelerimizi samimiyetle aktarmaktayız.
Rok Geri Dönüşüm Plastik, 2012 yılında 2.000 metrekarelik Nosab Sanayi bölgesi Minareliçavuş Mh. bölgesinde faaliyetine başlamış, 14.000 ton/yıl kapasiteyle hizmet vermektedir.
Rok Geri Dönüşüm Plastik firması olarak atık yönetimi ve geri kazanım işlemi hedeflerimiz; maksimum verimlilik, süreklilik, ürün güvenirliği ve sürdürelebilir toplam kalite prensibini esas almaktadır.
Gelişen teknoloji ve gelişen ürün yapısı takip edilerek gelişime ve değişime ayak uydurarak Tecrübelerimizi her geçen gün yenisini katan, süreçlerini global pazar bilgileriyle önemseyerek, alternatif çözümler getirerek, müşterilerine özel uygulamaları gerçekleştirmektedir.

Çevreye karşı olan sorumluluğunu her şeyin önünde tutan Rok Geri Dönüşüm Plastik, değer katılabilen kaynakların farkında olup, endüstriye kazandırılabilmesi için kaynak yönetimi disiplinine yatırım yaparak “Çevre Dönüşüm Lisansı” almıştır. Bu doğrultuda, plastiklerin katma değerini yükselterek değişimlerine hız kazandırmaktadır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım