SERHAT PLASTİK MAKİNA İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

1978 yılında Adil , Yavuz ve Zeki AKÇAY kardeşler tarafından Serhat Plastik adıyla kurulan işletme Plastik Enjeksiyon ve Plastik Şişe imalatı ile sektöre merhaba dedi.

1984 yılından itibaren Plastik Granül imalatı ile Hammadde üretimine başlayan , 1990 yılında Plastik poşet imali ile tecrübelerini genişleten Serhat Plastik ; Plastik imalatına paralel olarak makine imalatına başlamış, Plastik Granül, Plastik Kırma ve Agromer makineleri imalatı ile de sektördeki ve işletmesindeki makine ihtiyaçlarını gidermiştir.

2000 yılında işletme ikinci nesil kuşağa devredilerek Serhat Plastik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adıyla bir aile şirketine dönüştürüldü. 2000 yılını bir atılım dönemi olarak değerlendiren şirketimiz ilk olarak imalat bölümünü İkitelli OSB 'deki yeni fabrikasına taşıdı. Yatırım ve faaliyetlerine çeyrek asırlık tecrübesini katarak 2004 yılında genel faaliyetlerine ek olarak PVC Lambri ve Profil imalatına başladı.

Şirketimiz halen Plastik Granül, PVC lambri ve Profil imalatı ile şirket bünyesindeki imalatlarında kullandığı makinelerin imalini gerçekleştirmektedir.

Amacımız kalite ve güvenden taviz vermeyerek, çeyrek asırlık tecrübe ve profesyonelliği birleştirip koşulsuz müşteri memnuniyetini temin ederek müşterilerimize kaliteli ürünler sunmaktır.Bu noktada müşterilerimizin her türlü görüş ve tavsiyelerine açığız.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım