ZEYMAN METAL TİCARETVE SAN LTD ŞTİ

Kurucularımız 1965 yılında başlayan metal ticari faaliyetlerine kısa süre içinde döküm ve yarı mamül üretimini bünyelerine eklemesiyle dönemin önemli sanayi kuruluşları arasına girmişlerdir.
2004 yılında ZEYMAN METAL Ünvanı ile ikitelli O.S.B. de zamak üretim tesisimiz faliyete geçmiştir.
Metal ticareti, dökümü ve mamül üretiminde senelerin getirdiği tecrübe ve bilgi birikimi ile ülkemize, milletimize ve metal üreticilerine fayda sağlamayı ilke edinen firmamız genç ve dinamik kadrolarıyla iş ortağı olarak gördüğü müşterilerine, kaliteden ödün vermeden dünya standarlarında kusursuz üretim, planlı ve zamanında teslimat ile müşteri memnuniyetini en önemli kazanç görmüştür.
Firmamız Orijinal külçe zamak üretimi yanında metal sanayi üreticilerine Bakır, Çinko, Alüminyum, Kurşun, Kalay, Nikel ve Magnezyum metallerinin külçe, yassı levha, şerit, çubuk, biyet, filmaşin, katot ve anot formlarında en iyi kalite ve uygun fiyat avantajıyla tedariğinide yapmaktadır.
Amacımız, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en düşük maliyette ve istenilen teslimat süresi içinde fazlası ile karşılamak, kalite ve güvenilirlik konusunda sürekliliği sağlamaktır.
Firmamız faaliyetlerinin her bir bölümünde İş Sağlığı, İşçi Güvenliği ve Çevre koruma bilinci hususlarında azami hassasiyet göstererek yaşadığımız topluma ve geleceğimizin garantisi çocuklarımıza yaşanası yarınlar bırakabilmek gayesi içinde üretim faaliyetlerini gerçekleştirmektedir

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım