REPLAST GERİ DÖNÜŞÜM VE TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

eplast Geri Dönüşüm, 2018 yılında kurulan ve Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığının denetimleri sonrası tesisimiz, bakanlığın yayınlamış olduğu kurallar kapsamında, tüm şartlar ve kriterlere uygun bulunmuştur. Tehlikesiz Atık Toplama Lisansımızı onaylayarak, faliyetlerimize başlamamıza izin veren bakanlığımız, atık plastiklerinin geri kazanımı için firmamızı yetkili kılmıştır. Plastik geri dönüşüm sektöründe Türkiye’de yapmayı planladığı yatırımlara hız veren firmamız, yurt dışı tedarikçilerimiz ve çözüm ortaklarımız ile yapılan uzun soluklu anlaşmaların garantörlüğünde yatırımlarına devam ederek büyümeyi ilke edinmiş, belirlemiş olduğu hedefleri sırası ile gerçekleştirmek için hızla üretime başlamıştır.
İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çantaköy sanayii bölgesinde yer alan, toplamda 10.000 m2 alana sahip fabrikası ve aylık 1.500 ton geri dönüşüm plastik granül ürettiği 3 makina hattına sahiptir.

(Standart ve Yüksek Kalite, Yeşili Koruyan ve Çevreye Bağlı) sloganı ile çıkılan bu yolda, çevre dostu atık işleme sistemlerimiz, çevremizi korumaya ve gezegenimizin doğal kaynaklarını en verimli şekilde kullanmaya yardımcı olur.
Sonuç endüstriyel ölçekte, en kaliteli geri dönüşüm.

Küresel ölçekte Dünya çapında plastik hammaddeye ihtiyaç duyan tüm işletmelerin, üretim maliyetlerini düşürmek ve satış fiyatlarında, daha avantajlı fiyat verebilen diğer ülke plastik üretici firmaları ile rekabet etmelerin de yardımcı olacak ve işletme karlılığını yükseltecek, standart ve yüksek kaliteli geri dönüşümle ekonomiye tekrar kazandırılmış hammaddeler. Sonuç olarak atık plastiklerin, mümkün olan en düşük maliyetle ve çevreye zarar vermelerinin önüne geçerek atık plastiklerin geri kazanımını sağlıyoruz.
25 yılın vermiş olduğu bilgi, tecrübe ve geri dönüşüm uzmanlığımız sayesinde.
 Replast aynı zamanda, plastik ambalaj, kredi kartı üretimi, gıda üretimi ve yeşil teknoloji alanında Dünya çapında birçok yatırımı bulunan çok uluslu yatırım şirketi NEG Yatırımın da tek hissedarıdır. NEG Yatırım, BAE, Suudi Arabistan, Kanada ve nihayet Türkiye’de kesinleşmiş yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedir.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım