HUZUR GERİ DÖNÜŞÜM GRAN.PLAS.AMB.İTH.İHR .TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ.

1978 yılında plastiklerin geri dönüşümüne ve plastik ambalaj malzemeleri üretimine başlayan firmamız şu anda Adana’da 3 ayrı tesiste toplamda 17,500m2 alana sahip işletmede hizmet vermektedir. Firmamız her türlü “Düşük yoğunluklu – Yüksek yoğunluklu polietilen film ve granül malzemeler, naylon poşetler, market alışveriş poşetleri, çeşitli ebat ve renklerde üretimi ve geri dönüşüm sektöründeki 43 yıllık tecrübesi ile yüksek kalite ve güvenilirlik ilkelerinden ödün vermeden üretim yapmaktadır. Türkiye’de ilk sıralarda yer alan Plastik Granül Hammadde tesisimiz aylık 3000 ton kapasiteye sahiptir. Buna ek olarak, Polietilen Granül Hammaddelerimizi başta Avrupa ülkeleri olmak üzere İngiltere, Çin, Hindistan, Amerika Birleşik Devletleri, Afrika, Orta Asya ve Balkan ülkelerine ihraç etmekteyiz. Firmamız çevre konularında Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşları ile iş birliği içerisinde, geri dönüşüm konusunda da sürdürülebilir çevre ve ekonomik kalkınma konusunda devlet kurumlarına ve yerel yönetimlere koordineli çalışmaktır.
Sürekli kendini yenileyen ve yatırımlarını çevre duyarlılığı ve iş kalitesi çerçevesinde geliştiren Huzur Geri Dönüşüm, aylık 3000 ton işler kapasiteye ulaşmıştır. 2019 da 6.000 m2 si kapalı alan olan son teknoloji makine parkuru ile genç, dinamik ve idealist kadrosu ile bol çeşitli ürün gamı sunmaktadır. Temel amacı LDPE (Alçak yoğunluk polietilen) plastik granül üretiminde kalitesini artırarak gelecek nesillere sürdürülebilir bir yaşam için daha sağlıklı ve güvenli bir çevreyi sağlamaktadır. Son sistem teknolojiyle üretim yaparak, yeniliklere açık olup kendimizi sürekli geliştirmekteyiz.
Misyonumuz
İnsanların yaşamsal faaliyetleri sonucu açığa çıkan atıkların güncel mevzuatlar çerçevesinde, kalitemizden ve güvenliğimizden ödün vermeden Sürdürülebilir çevre ve sağlıklı toplum için, atık değerlendirme ve geri dönüşüm konusunda etkin uygulamalar ve çözümler üreterek, toplumsal çevre bilincini artırmaktır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım