YAMAN KARDEŞLER GERİ DÖNÜŞÜM GIDA HAYVANCILIK İNŞAAT NAKLİYE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

2002 yılında geri dönüşüm faaliyetine başlayan şirketimiz, KIRIKKALE'de açtığı ilk toplama ayrıştırma deposunda Çek Çek usulünde kâğıt ve naylon türevlerinde atıkları toplamaya başlamıştır. Burada faaliyetine 4 yıl daha devam ettikten sonra Belediyenin bölgeyi taşıma isteğinden dolayı tesisimizi kapatmış ve ardından da 2015 yılında Kırıkkale bölgesinde yer alan  Geri Dönüşümcüler Sanayi Kooperatifinden 1500 m2 arazi üzerine kurulmuş yine bir toplama ayrıştırma tesisi devralınmıştır. 2015 yılının Temmuz ayından itibaren Organize Sanayi Bölgelerinde aktif olarak faaliyetimize devam etmekteyiz. Ambalaj atığı Toplama Ayrıştırma ve Tehlikesiz Atıklar Toplama Ayrıştırma belgelerimizi de buradaki tesisimize almış bulunmaktayız.
Ambalaj Atıklarının kaynağında ayrı toplanması ve geri dönüşüm sanayisine kazandırılması konusunda faaliyet gösteren şirketimiz organize sanayi bölgeleri, sanayi bölgeleri, kooperatif, toplu iş yerlerinden kâğıt-karton, plastik ve naylon gibi geri dönüşümü mümkün atıkları toplayarak tesislerimizde cinslerine göre ayrıştırıyoruz. Tasnif edilen atıklar preslendikten sonra ilgili geri dönüşüm firmalarına sevk ederek yeniden ürün elde edilmektedir. Böylece doğal kaynaklarımızın korunması, enerji tasarrufu gibi çevre dostu faaliyetler ile ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz.
Yaman Kardeşler Geri Dönüşüm; sektörde daha iyi hizmet verebilmek için tecrübelerinin ışığında kalite, teknoloji, yenilik ve gelişmeleri takip edip değişime öncülük ederek, topluma ve çevreye pozitif katkı sağlayarak faaliyetlerine devam etmektedir.
İnşaat, makine, kablo, metal, elektronik ürünler, sanayi ya da diğer hurda malzemeleri dönüştürme ve ülke ekonomisine tekrar kazandırma konusunda Kırkkale'de bulunan en iyi firmalardan biri olan Kırıkkale Hurda, uzun yıllara dayanan tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor. Üstelik, Kırıkkale hurda firmasında hurda malzemelerin değeri de itinayla belirlenerek hizmet kalitesi en üst düzeyde tutuluyor. Ankara hurda firmasıyla görüşmeden hurda alım satımlarında karar vermeyin.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım