PROCESS ALÜMİNYUM PLASTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

2002 yılında Konya’da kurulmuş olan PROCESS Alüminyum Plastik Ltd. Şti Banyo & WC Menfezleri, Havalandırma Menfezleri, Sineklik Sistemleri, Cam Balkon Sistemleri ve Plisse Perde Sistemlerinin alüminyum profillerini ve plastik aksesuarlarını üreten endüstriyel bir kuruluştur.

Process müşteri memnuniyetini ön planda tutan, değişen ihtiyaçları ve teknolojik gelişmeleri kesintisiz bir şekilde yakından takip eden, sektörel analizleri ve Ar-Ge çalışmları ile ürün geliştiren firma yapısı ile Türkiye de ve dünyada 1050 bayi ile hizmet vermektedir. Plastik Kapı Pencere Aksesuar toptancıları, Sineklik, Cam Balkon veya Plisse Perde üreten firmalar, ihtiyacı olan Plisse Perde kumaşlarına, Alüminyum, Plastik Aksesuar, Sineklik Tülleri, Plise İpi ve diğer sarf malzemeleri alternatif modelleriyle firmamızdan temin edip “kaliteli ürünleri uygun fiyata” alabilmektedirler. 

18 yıldır faaliyet gösteren firmamız KONYA Organize sanayiinde 10.000 m2 kapalı alana sahip tesislerimizde 130 çalışanımız ile ülke ekonomisine katkıda bulunduğu gibi kaliteli Türk malının dünyaca tanınmasına katkı sağlamaya devam etmektedir.

ISO 9001 2015 Kalite Belgesi

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım