ALTINOLUK PLASTİK ENJEKSİYON SONDAJ TARIM SULAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Konya'da karot sandıkarının imalat ve pazarlama sektöründe faaliyet göstermektedir.


Güvenilir kurum olma ilkesiyle hareket eden firmamız, bu ilkeyi kurum kültürü haline getirmek amacıyla hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaktadır.


Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu verimli çalışma stratejisi ışığında her zaman daha ileri gitmeyi hedeflemiştir.
 

Üretimini yaptığımız karot sandıklarını, madencilik ve arama şirketlerine, sondaj endüstrisine, inşaat işletmelerine, araştırma tesislerine,  iç ve dış pazarlardaki enerji şirketlerine pazarlıyoruz.


Ürünlerimiz; Mümkün olan en yüksek standartlarda üretilmiştir. Firmamızın garantisi altındadır. Daha kaliteli ürünler üretmek amacıyla Ar-Ge'ye yoğun yatırım yaparak ürün ve tasarımımızı sürekli geliştirmekteyiz.


Firmamızın başlıca çalışma prensibi, iş ahlakından ve dürüstlükten taviz vermeden müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak üzerine kuruludur.


Taahhütlerini eksiksiz yerine getirmek için gerekli bilgi, belge, ekip ve ekipmana sahip olan firmamız, her zaman en iyisini yapma gayreti içinde faaliyetine devam etmektedir.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım