PETKOM PLASTİK HURDACILIK İNŞAAT TURİZM NAKLİYAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Petkom Plastik İzmir Ulukent sanayi sitesinde 1000 m2 alan üzerine 2015 yılında faaliyete başlamış olup; 15 yıllık plastik hammadde tecrübesini geri dönüşüm tesisi kurulumu ile bir adım daha ileri götürmüş lisanslı bir firmadır . Geri dönüşüm tesisimizde işlediğimiz ürün grupları arasında, plastik fabrikalarının imalat fireleri olan P100, PPRC, Alçak yoğunluklu ve yüksek yoğunluklu polietilen ve pp bulunmaktadır.

Geri dönüşüm tesisimizde, sadece sanayide çıkan üretim fireleri eritilmektedir. Bu firelerden üretilen granüller, plastik ev gereçleri, plastik bahçe mobilyaları, ambalaj ipi ve ürünleri, poşet imalatı kısacası ilgili plastik sınıfının üretiminde kullanıldığı her alanda sorunsuzca ve güvenle kullanılabilmektedir. Kuru kırma olarak granül üretimi yapmaktayız.

Satış yapılan granül grupları içerisinde katkı ve kalsit söz konusu değildir. Hurdadan granül üretimimiz bulunmamaktadır.

Üretmiş olduğumuz granüllerimiz copolimer pp ve Pe grubudur. (LDPE, ve hammadde dış torbalarından üretilmiş renkli şeffaf beyaz granüllerdir.) Granüllerimizde pütür olmaz ve kullanım sırasında patlama yapmaz Temiz granül arayışında olanlar doğru adrestesiniz.

Sizlere gönderilecek olan granüller, her parti aynı kalitededir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak üretim yapılmaktadır. 2 Adet tam otomatik PLC li makinalarımızla fason granül çekim hizmeti de vermekteyiz.( kapasite 800 TON/AY )

Fason çekim hizmetimizin işleyişi şu şekildedir ;

1- Fabrikanızdan kendi nakliye aracımız ve personelimiz ile firelerinizin kamyona yüklenmesi,
2- Fabrikamıza gelen hurda firelerin var ise ürün bazında ayrılması
3- Firelerin granüle dönüşmesi ve palet üzerlerine ürün tanıtım etiketinin yapıştırılması
4- Çeki listesinin hazırlanıp, irsaliye ile birlikte granüllerin tarafınıza sevk edilmesi şeklinde olmaktadır. (Gönderdiğimiz çeki listesi ile stoklarınızın takibi daha kolay olacaktır.

Geri dönüşümde kaliteli ve sorunsuz hizmet farkını yaşamak istiyorsanız bizlerden fiyat teklifi istemeniz yeterli olacaktır.
Fire satışında bulunacak Firmalar; Sizler de aylık firelerinizin gerçek tonajlarında alınmasını ve şirketinizin gerçekten hak ettiği kazancı arttırmanızı istiyorsanız lütfen bizlerle iletişime geçiniz.
Firmamız gelişen teknolojiyi en iyi şekilde uygulayarak sektörde daima bir adım önde olmayı hedef edinmiştir.

Tehlikesiz Atıklar Toplama Ayırma Lisansı

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım