BOZKROM METAL GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

 Bozkrom Geri Dönüşüm adı altında faaliyet gösteren firmamız 600 m2’ si kapalı, toplam 5.000 m2’lik üretim alanında atık plastiklerin geri dönüştürülmesi suretiyle granül imalatı yapmaktadır.

    Firmamız Hatay ili İskenderun ilçesinde, otoban liman çıkışına 500 metre mesafede bulunmaktadır. Böylelikle kara yolu lojistik anlamında ve ayrıca İskenderun limanına yakınlığıyla yurt içi, yurt dışı yüklemeler konusunda avantaj sağlamaktadır.

    Firmamıza geri dönüştürülmek üzere gelen plastikler, cinsi, rengi, kalitesine göre 24 metre uzunluğunda ayrıştırma bandında seçilmektedir. Ayrıştırma işlemi yapılan atık plastikler kırma makinesi ile kırılarak, çapak haline dönüştürülmektedir. Çapak haline gelen malzeme yıkama ve kurutma aşamalarından sonra işlenerek granül imal edilmektedir.

    Firmamız prensip olarak atık plastiklerin ayrıştırma, kırma işlemini kendi yapmakta ve üretmiş olduğu çapaklardan granül imal etmektedir.

   Hali hazırda aylık 250-300 ton kapasiteli Polipropilen ve Polietilen granül imalatı yapılmakta olup, yakın zamanda bu kapasitenin arttırılması planlanmaktadır.

Tehlikesiz Atıklar Toplama Ayırma Belgesi

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım
  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma