YENER PAMUK TEKSTİLSANAYİ TİCARET L TD. ŞTİ.

Firmamız 28 yıllık tecrübe Çevre ve Şehircilik Bakanlığının lisanslı iznine tabi olarak, Türkiye'nin çeşitli illerindeki iplik tesislerinden tedarik edilen tekstil atıklarını üretim faaliyetinde ana hammadde olarak kullanıp, gerekli makine ve ekipmanlarla geri dönüşüme tabi tutarak nihai ürün olan üstübü açması elyaf (Fiber Pulling) üretmektedir.

Elde edilen ürün iplik, hidrofil pamuk ve dolgu maddesi olarak yine üretim faaliyetinde kullanılmak üzere %10 yurtiçi ve %90 yurtdışındaki pazarlara gelen talepler doğrultusunda arz edilmektedir. Bu şekilde üretim döngüsüne katılan atıklar ülke ekonomisine kazandırılmaktadır.

Şirketimiz, 100 kişiye varan istihdamı ,28 yıllık tecrübesi ve bilgisi sayesinde her yıl yükselen bir grafikle artan üretim ve ciro rakamlarıyla özellikle Avrupa ihracat pazarında kalitesini ve güvenini kanıtlamış ve büyüme odaklı hedeflerle ilerlemektedir.

Kendimize olan güvenimiz ve üretim kalitemiz ile iç ve dış piyasalarda kendini kanıtlamış bir firmayız. Firmamız, bu güven, kalite ve hedeflerle 2012 yılında kendi üretimimiz olan üstübü açması elyaf ve dışardan tedarik edilen pamukla aylık 800 ton kapasiteli Open-end sistemiyle rejenere iplik üretim tesisi kurmuştur.

Aynı kararlılık ve istikrarla iplik tesisimizle , kendimize olan güven ve üretimimizin kalitesi ile bu sektörde de var olduğumuzu vurguluyoruz.

ISO 22716 2013 Kalite Belgesi

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım