TOPBAŞLAR PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Topbaşlar Plastik Geri Dönüşüm; Pvc plastik hurdaları geri dönüşüm süreçlerinde işletmelerin atık kalmış ürünlerini yeniden değerlendirmek, dönüşümünü sağlamak ve işletmenin bu dönüşüm sürecinde maksimum faydayı sağlayabileceği çalışma koşullarını hayata geçirmeyi temel hedefi olarak görür.

* Her türlü “Pvc Plastik Geri Dönüşüm” maddeleriniz, istekleriniz doğrultusunda araç ve ekipmanlarımız vasıtasıyla veya atık madde toplama sistemi ile güvenli, firesiz ve temiz bir şekilde temini sağlanır.

Plastik hurda, hammadde yarı mamul amacı ile kullanılmak istenen market poşetleri, plastik içerikli ambalajlar ve kolilerin, kullanım ömrünü tamamladıktan sonraki aşamasına denir. Bu plastik atıkları, geri dönüşümde kullanılmak üzere toplanır ve çevreye vereceği zararların önüne geçilir. Ayrıca, geri dönüşüm sanayinin devreye girmesiyle de bu atıklardan yepyeni değerler üretilmeye başlanır.

Plastikler doğada hazır bulunmaz, doğadaki elementlere insan tarafından müdahale edilmesi ile elde edilir. Elde edilmesi belli bir sıcaklık ve basınç altında, katalizör kullanılarak monomerlerin reaksiyona sokulması ile olur. Plastik ilk üretildiğinde toz, reçine veya granül halde olabilir. Genelde plastikler petrol rafinerilerinde kullanılan ham petrolün işlenmesi sonucu arta kalan malzemelerden elde edilir.

Yapılan araştırmalara göre yeryüzündeki petrolün sadece % 4 lük bir kısmı plastik üretimi için kullanılmaktadır..

Amacımız Kaynaklarımızı etkin kullanarak, çevreye duyarlı, rekabet edebilir kalitede, yenilik ve gelişmelere açık, ülke ekonomisine katkıda bulunan bir şirket olmaktır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım