GÜNEY BAŞAK PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Geri dönüşüm alanında 20 seneyi aşkın tecrübemizi 2013 yılında Güney Başak Plastik ile bir adım öteye taşıyarak granül üretimi yapmaya başladık. 10 dönüm arazi üzerinde konumlanmış 6 dönümlük kapalı tesislerimizde aylık 500 tonluk imalat kapasitesine ulaştık.
Plastik geri dönüşümü alanında yüksek kalite standartlarını benimseyerek iş ortaklarımıza her zaman aynı kalitede ürünler sunmak adına hizmet ve satın alma süreçlerimizi incelikle tasarladık. Hammadde olarak kullandığımız atıkları yurt dışından ithal ederek kalitemizin sürekliliğini sağlamayı başardık.
Granül imalatı alanında faaliyet göstermeye başladığımız 2013 yılından bu yana hizmet ve kalite politikamızdan ödün vermeyerek başarılarımızı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen “Çevre İzin ve Lisans Belgesi” almaya hak kazanarak somutlaştırdık.
Çevreye ve doğaya saygı gösteren Güney Başak Plastik  olarak, topluma faydalı süreçler yönetmeyi sürdürüyoruz. Yurt dışından aldığımız kalitesi değişmeyen atıkları modern üretim hattımızda kaliteli granüller üretmek adına titizlikle işliyoruz.
Hem yerel hem de ulusal ekonomiye katkı sağlayarak başta Ege Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye’de ticari faaliyetlerimizi güçlendiriyoruz. Aynı zamanda dünya geneline ihracat yapıyor ve yerli kalitemizi birçok dünya ülkesine tanıtıyoruz. Sürdürülebilir başarılarımızla plastik geri dönüşümü faaliyetlerimizin faydasının giderek arttırılmasını amaçlıyoruz.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım