ATASOY PAKETLEME GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ HURDACILAR ŞUBESİ

 2010 yılında faaliyete başlayan firmamız tecrübeli ekibiyle gerek katalizör geri dönüşüm sektöründe gerekse katalizör ithalat ihracatında hızlı ve güvenilir adımlarla hizmetlerine devam etmektedir. 

       İnsan sağlığını korumak ve çevre duyarlılığını artırmak amacıyla hurda katalizör geri dönüşümünün yanı sıra sıfır katalizör satışı da yapan Atasoy katalizör firmamız bu alanda en iyi hizmeti sunmaktadır. Hem geri dönüşüm kaynaklarının tükenmesini önlüyoruz hem de atık çöp miktarını azaltarak ülke ekonomimize ve aynı zamanda dünya ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Firmamız atık ve hurda olan artık kullanılmayacak hale gelen katalizörler için geri dönüşüm imkanı sunmaktadır.

       Katalizör bildiğiniz üzere motorlu araçlarda ve tüm diğer içten yanmalı çalışan ve bunun sonucunda egzoz gaz çıkışı yapan motorlarda kullanılmakta olan bir üründür. Katalizör sayesinde egzoz gazlarının çevreye yaydığı zararlı etkiler en aza indirgenir ve böylece oldukça çevre dostu bir ürün olarak da karşımıza çıkar. Temel görevi itibariyle katalizörler toksik ve tehlikeli gazları çevreye salınmadan önce nötralize eder. 

Geçici Faaliyet Belgesi

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım