GEMSATAŞ GEMCİLER METAL SAN. VE TİC. A.Ş.


1950 yılında faaliyete başlayan firmamız 1980`de kurumsallaşarak Gemsataş Gemciler Metal San. ve Tic. A.Ş. ünvanını alarak geçmişten günümüze üretimini devam ettirmektedir. Bulunduğu sektöre bakır levha ve disk üretimi ile başlamış, zaman içinde yapmış olduğu yatırım ve yenilikler ile 4000 m2 kapalı alanda bakır levha ve bakır disk üretiminde öncü bir kuruluş olmuştur. 2016 yılında yaptığı yatırımlarla ürün yelpazesine bakır rulo şerit üretiminide eklemiştir.

Gemsataş hizmet verdiği sektörlere daima en kaliteli ürünü zamanında üretmeyi kendine hedef edinmiştir. Piyasanın taleplerine göre kendini yenileyen ve yatırımlarını yönlendiren firmamız gelecekte de bu ilkesinden taviz vermeyecektir.

Gemsataş, yönetiminden personeline, üretim kalitesinden yapmış olduğu yatırımlara, ürün çeşitlemesinden müşteri memnuniyetine kadar her konuda maksimumu hedeflemiştir.
Müşteri memnuniyeti, çalışan işgücü sağlığı ve çalışma ortamı, dürüst ticaret ve "Gemsataş Ailesi" kavramı, Gemsataş idealinde yerini ilk var olduğu günden bugüne kadar korumuştur. Gemsataş Gemciler Metal "Bilgi, tecrübe ve deneyim" değerlerini ürün, üretim ve yönetimine yansıtmıştır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım