ROLMAK DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Rolmak Döküm, 10 ton ergitme kapasitesine sahip bir tesis olarak, Demir Çelik sektöründe kullanılan hadde ekipmanlarının üretimini gerçekleştirmektedir.
Şirketimiz, kaliteyi bir yönetim felsefesi olarak benimsemiş, sürekli eğitim prensibi ile çalışan bir yönetim ve teknik ekip ile yola çıkmıştır. Sanayi kollarının ihtiyaç duyduğu aşınmaya dayanıklı parçaların dökümü ve talaşlı üretimlerini kaliteden ödün vermeden gerçekleştirmekte ve müşteri gereksinimlerine uluslararası kalite ve standartlarda ürünler sunmaktadır.

Rolmak Döküm, üretimde kusursuz hizmet akışını sağlamak için yenilikleri sürekli takip ederek, müşterilerimize verdiğimiz hizmetin sürekli olacağı ve geliştirileceği güvenini vermektedir. Rolmak Döküm, üretimde sürekliliğin teminatı, hizmette dürüstlük ve kalitedir ilkesiyle müşterilerinin beklentilerine tam olarak cevap vermeyi hedeflemektedir.

Fabrikamızda üretilen sfero döküm hadde merdaneleri, hazırlama grubu, orta grup ve finish grup hadde merdaneleri olmak üzere uygun kimyasal ve mekanik özelliklerde imal edilmektedir. Talaşlı imalatı tamamlanan merdaneler, tüm kalite kontrol süreçleri tamamlanarak paketlenmiş bir şekilde müşterilerimize gönderilmektedir. Sevkiyatı tamamlanan her merdanenin performansı takip edilerek müşterilerimizden gelen geri dönüşler daha iyiye ulaşma yolunda değerlendirilmektedir.

Rolmak Döküm, Demir Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmaların tercih ettiği, uluslararası piyasada adından söz ettiren bir şirket olma yolundadır. Şirketimiz bir takım ruhu içinde çalışan teknik ekibi ve tecrübeli kadrosuyla modern teknoloji ve ekipmanları kullanarak, kaliteyi ve performansı artıran ürünler üretmek için yenilikçi yaklaşımlarla kendini daha ileriye taşıyacaktır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım