AS ÇELİK DÖKÜM İŞLEME SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

AS ÇELİK DÖKÜM İŞLEME SAN. VE TİC. AŞ. olarak, Kerimbey Organize Sanayi Bölgesi, Dumlupınar Caddesi, No: 8/1 Kutlukent/Samsun adresinde bulunan As Çelik Döküm İşleme San.ve Tic. A.Ş. Merkez Şube kapsamımız Çelik Döküm Üretimi, Model Tasarımı, Talaşlı İmalat, Kaynak Birleştirme ve NDT Faaliyetleri, Yeni Cami OSB Mahallesi, 5. Cadde, No: 24/1 Kavak/Samsun adresinde bulunan As Çelik Döküm İşleme San.ve Tic. A.Ş. Kavak Şube Çelik Döküm Üretimi, Model Tasarımı, Talaşlı İmalat, Kaynak Birleştirme kapsamlarına dahil olmakla birlikte, çevresel etki yaratacak tüm konularda yasal gereklilikler, uygunluk yükümlükleri, ülkemizin var olan tüm kanun, yasa ve yönetmeliklerine uymayı kabul ve taahhüt ederiz. Aynı zamanda kanun, yasa, yönetmelik ve mevzuatlara uyarken, ürünlerimizle ilgili yaşam döngüsü kuramını ve sıfır atık çalışmalarını kendimize rol edinir, çalışmalarımızı titizlikle yürütürüz.

ISO 14001: 2015 Çevre Yönetim Sistemi Standardı Maddelerine göre hazırlanan ve yönetilmekte olan Çevre Yönetim Sistemimiz, tüm paydaşlarımızla yapılan çalışmaların birlikte yürütülmesini içererek, çevreye etki yaratabilecek tüm riskler ve fırsatları ön görerek, çevreye olan bağlılığımızı da ortaya koymaktadır.

As Çelik Döküm İşleme San. Ve Tic. A.Ş. model üretiminden başlamak üzere hammaddeden (lisanslı firmalardan alınan hurda ve hammaddeler (PR11.TA01.FR01 Onaylı Tedarikçi Listesi, ÇYS01.FR01.10 Çevre Boyutlarını Belirleme Ve Etki Değerlendirme Formu-Tüm Süreçler) nihai ürüne kadar olan tüm operasyonları kendi bünyesinde gerçekleştirmekte olup, As Çelik Döküm İşleme San. Ve Tic. A.Ş. Çevre İzin ve Lisans Belgesi, Tehlikesiz Atık Geri Kazanım konulu lisansa göre kullanım ömrünü tamamlamış olan ürünler karşılıklı onay dahilinde müşteriden alınarak temiz hurda olarak Bazı Tehlikesiz Atıkların Geri Kazanımı Tebliği’ne (ÇYS02.FR01 Yasal ve Diğer Gereklilikler Listesi) göre üretime dahil edilebilmektedir. Kullanım ömrünü tamamlamış olan ürünün geri dönüşüm ya da bertarafı ilgili ülkenin yasal mevzuatlarına göre müşteri tarafından gerçekleştirilebilir.


Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım