BAYRAKTAR KARTON MATBAA VE AMBALAJ MALZESAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.-KISIK ŞUBESİ

2009 yılında İzmir'de kurulan, sektöründe uzun yılların deneyimini kurumsallaştırarak maksimum müşteri memnuniyeti, üst düzey kalite anlayışı ve uygun fiyat politikası benimsemiş olan firmamız, genç ve yenilikçi kadrosuyla ambalaj sektöründe faaliyet göstermektedir.

Firmamız, bünyesinde hem karton köşebent hem de plastik(PVC) köşebent üretimi yapan TEK firma olmasıyla ambalaj sektöründe ön plana çıkmaktadır. 

Bununla birlikte paletli taşıma esnasında gerekli olan tüm ambalaj malzemelerinin tedarik ve satışını gerçekleştiren firmamız, müşteriler tarafından tek tedarikçi ile çalışma imkanı sağladığından tercih edilmektedir.

2009’dan bugüne müşterilerimize kaliteli ürünler sunmayı hedefleyen firmamız, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim belgesine ve CE kalite güvence belgesine sahiptir. 

Firmamız; 2872 Sayılı Çevre kanunu gereğince hazırlanmış Çevre İzin  ve Lisans Yönetmeliği ve Bazı Tehlikesiz Atıkların Geri Kazanımı Tebliği hükümlerine istinaden;  Çevre İzni/Lisansına ile Tehlikesiz Atıklar Toplama/Ayırma Belgelerine  ayrı ayrı sahiptir. 

Karton ve plastik köşebent üretimimiz esnasında kullandığımız hammaddeler %100 geri dönüşümlü olması firmamızın da çevreye verdiği önemi göstermektedir.

Firma olarak direkt / dolaylı yurtdışı satışlarımız ve Almanya Frankfurt’ da  bulunan yurtdışı temsilciliğimiz kanalıyla Almanya ,İspanya, İngiltere, İtalya, Suudi Arabistan ve Ürdün’e köşebentlerimizi ihraç edilmektedir.

Yılların vermiş olduğu tecrübe birikimi ile siz değerli dostlarımıza hizmet etmekten gurur duyacağız.

ISO

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım