ÜNPLAS ÜNYE PLASTİK VE İNŞAAT MALZEMESİ SAN.VE TİC.LT

Günümüzde plastik ürünleri her geçen gün biraz daha artarak yaşamımıza girmektedir. Bu konuda devamlı olarak yeni ihtiyaçlar ve kullanım alanları ortaya çıkmaktadır. Bu ihtiyaçların belli bir bölümüne cevap vermek amacı ile çalışan ÜNPLAS insan sağlığına çok büyük önem vermekte ve sorumluluk bilinci ile haraket etmektedir.

Çağdaş teknolojinin tüm imkanlarını kullanan ve her zaman yeniliklerin takipçisi olan ÜNPLAS TSE ve TS EN ISO 9001:2008 belgeli ürünleri ile kalitesini ispatlamaktadır. Genç, yenilikçi ve uzman kadrosu ile çağdaş teknolojinin en son imkanlarını kullanarak üretim yapan ÜNPLAS çok kısa sürede sektörünün önde gelen markaları arasına girmeye başararak kendisine haklı bir yer edinmenin gururunu yaşamaktadır.

Üretimde kalite anlayışını ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan ÜNPLAS aktif pazarlamanın en büyük gereksinim olduğu bilinci ile hizmet ağını tüm yurt çapına yayarak tüketicilerine kolay ulaşma imkanı sağlamıştır.

ÜNPLAS'ın Ünye'de kurulu tesisleri bölgenin önemli sanayi tesislerinden birini oluşturmakta olup haklı olarak yöre halkının gurur duyduğu kuruluşlardan birisi haline gelmiştir.

Çevre İzin Belgesi

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım