HRZ PLASTİK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

30 yıllık bir aile şirketi olan Horozoğulları; Akaryakıt’tan Madenciliğe, Gıda'dan Tekstile, İnşaat'tan Plastik sektörüne kadar birçok kategoriyi içerisinde barındıran bir aile şirketidir.

1990 yılında Akaryakıt ile başlayan bu serüven her geçen gün yeni yatırımlarla bünyesine birçok şirketi ekleyerek başarılı bir şekilde büyümeye ve güçlenmeye devam etmiştir.

Hrz Plastik Ambalaj, 2020 yılında Horozoğulları A.Ş tarafından Arnavutköy Deliklikaya'da 2000 m2 alan üzerine kurulmuş olan bir işletmedir.

Sektörde edinmiş olduğu güçlü ve profesyonel tecrübesi ile Horozoğulları Şirketler grubunun en yeni üyesi olan Hrz Plastik, ambalaj sektörüne renk katmak ve bu alandaki tecrübelerini çözüm ortakları ile geliştirmek için faaliyetlerine başlamıştır.

En büyük ilkelerinden biri; müşterilerinin, ekip arkadaşlarının ve iş ortaklarının yer aldığı ekosistemde katma değer oluşturmak olan Hrz Plastik Ambalaj,  kalıcı ve rasyonel çözümler üretmek amacıyla istikrarlı bir biçimde alanında başarıyla yol almaya devam etmektedir.

Her geçen gün gelişime ve değişime uğrayan Ambalaj sektörünü, daima bir adım ileriye götürecek hamleler ile öncü niteliği taşıyıp, teknolojik gelişmelere uyum sağlamaktadır. Alanında uzman ve dinamik Ar-Ge ekibi ile tüm çalışmalarında yeni gelişmelere kapı aralamakta ve alanında lider bir marka olma hedefiyle her geçen gün bünyesine yenilikler eklemektedir.

Sektöre adım attığı ilk günden itibaren; hedefleri ve faaliyetleri ile ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaya devam etmektedir.  Çevreye ve doğaya karşı verdiği önemin yanı sıra sahip olduğu sertifikalar ile de isminden başarıyla söz ettiren Hrz Plastik; Plastik ambalaj konusunda profesyonel bir marka haline gelmiş ve; ambalaj, gıda, kozmetik, otomotiv, zücaciye, medikal, kırtasiye ve daha bir çok sektöre hizmet sunmaya devam etmektedir.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım