AKYÜZ İNOVASYON VE GERİ DÖNÜŞÜM TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

1994 yılında endüstriyel zemin kaplamaları üretmek amacıyla kurulan şirketimiz, kurulduğu tarihten itibaren atık lastiklerin geri dönüşüm ürünlerini kullanarak imalatlar yapmaktadır.

Modifiye asfalt kaplama oluşumu konusunda yaptığımız araştırmalar sonucunda tamamı ülkemiz kaynakları kullanılarak elde edilen ürünümüzle ilgili - CRM 300 – SRM 400 –  INOFALT - olarak marka tescilleri yapılmıştır. İlgili testler ve deneme çalışmaları neticesinde ürünümüzü kapsayan kauçuk modifiye bitümler ve kauçuk asfalt karışımlarına ait teknik şartname hazırlanmıştır.

Asfalt kaplama maliyetleri oldukça yüksektir, bu nedenle hizmet ömürleri süresince kendilerinden beklenen performansı sağlayabilmelidir. Ancak ülkemizde asfalt kaplamalarda çeşitli türden bozulmalar meydana gelebilmektedir. Bu bağlamda CRM-300, SMR-400 ve INOFALT marka modifiye katkı malzemeleri büyük avantajlar sağlamaktadır.

CRM-300 ve SMR-400 modifiye katkılı asfalt malzemesini ıslak ve kuru karışım şeklinde sunabilmekteyiz.

Dünyanın birçok üniversite ve araştırma merkezlerinde atık lastiklerin tekrar kullanımı ve çevresel etkilerinin azaltılması konusunda araştırmalar yapılmaktadır. Bu amaç doğrultusunda AKYÜZ İNOVASYON VE GERİ DÖNÜŞÜM TEKNOLOJİLERİ SAN.VE TİC. A.Ş. olarak atık lastiklerin öğütülmesi ve çeşitli katkıların ilavesiyle CRM-300, SMR-400 ve INOFALT atık lastik tozu içeren bitüm katkılı bağlayıcının üretimini gerçekleştirmekteyiz.

Asfalt modifiye malzememizin üretimini yaptığımız tesisimizdeki tüm makineler (kırma ve mikronize öğütme makinaları vb.), planları ve Ar-Ge çalışmaları tarafımıza aittir. Ayrıca talep doğrultusunda birçok farklı endüstriyel makinenin imalatını da firmamız bünyesinde yapmaktayız.

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Hava Emisyon