KARA ALÜMİNYUM BAKIR ÇİNKO VE ÇELİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Ülkemizde üretim eksikliği yaşanan işlem alaşımlı profillerin üretimini yapmak üzere alüminyum ekstrüzyon sektörüne giren firmamız, 1982 tarihinde kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren sürekli büyümeyi hedef edinen firmamız, yenilikçi ilkeleri ile kalite çıtasını her geçen gün yükseltmiştir.

İstanbul İkitellideki ; üretim tesisimizde, alüminyum ekstrüzyon profillerinin üretimi ve ülkemizin özellikle sanayi ağırılığını oluşturan alaşımlı profillerin üretimi konusunda kendisini uzmanlaştırarak, bugün Türkiye’nin her bölgesine ürünlerini satmaktadır.

Özellikle AA:6063 (EA 60) ürünlerinin yanı sıra, ( AA: 2011-2014-6063-7075)  alaşımlı işlem profillerinin yanı sıra üretiminde çok kısa zamanda alanında lider konuma gelen firmamız kalitesini ispatlamış, ürünlerini yurtdışı ülkelere de ihraç eder hale gelmiştir. Makine parkuru oldukça geniş olan firmamız 1200 ton/ay kapasiteli alüminyum akstrüzyon presi, alaşımlı alüminyum dökümhanesi, son sistem CNC tezgahları ile alüminyum üretim ve işleme konusunda tam entegre kuruluş özelliği taşımaktadır.

Hedefimiz Kara Alüminyum olarak ülkemizin ihtiyaç duyduğu işlem alaşımlı profillerin ithali yerine, ülkemizin ihtiyaçlarının karşılanmasında liderlik eden bir kuruluş olmaktır. Tecrübeli teknik kadromuz, hammadde ve ürün konusundaki danışman firmamız ile alüminyum profil ve sanayi sektöründe hizmet vermekten kıvanç duymaktayız.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım