DÖKÜMAŞ DÖKÜM MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

DÖKÜMAS, 2007 yılında 1000 ton/yıl kapasite ile kurulmuştur.2016 yılında yaptığı yatırımlar ile modern ve 5000 ton yıl kapasiteli Malatya 2. Organize sanayi bölgesindeki 30000 m² alan üzerine 12000 m² kapalı alana sahip tesisine taşınarak üretime devam etmektedir. Enerji sektöründe bir marka olma yolunda ilerleyen Dökümaş imalatının %80 ‘ini ihraç etmektedir. Konusunda uzman kadrosu ile teknolojinin en son imkanlarını kullanarak çelik ve dökme demir üretiminde faaliyet göstermektedir.

DÖKÜMAŞ; sektöründeki uzmanlığını, kurumsal yapısını, kalitesini ve rekabet gücünü birleştirerek uluslararası bir marka olmayı hedeflemektedir.
Yüksek ısıya, aşınmaya ve darbeye dayanıklı yedek parça imalâtı konusunda uzmanlaşmış olup, ürün çeşitliliğini sürekli artırmaktadır.

DÖKÜMAŞ; üretim surecini İSO 9001 – 2008 kalite yönetim sistemi ile denetlemekte ve müşterilerin talep ve beklentilerine uygun üretim yapmaktadır.
Üretimi, DIN TSE, EN ve ASME vb. standartlara uygun yapılan ürünler, olarak tahribatlı ve tahribatsız muayene yöntemleri ile üretimin belirle aşamalarında kontrol edilmektedir.

ISO

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım