SERPA HASSAS DÖKÜM SANAYİ VE TİC.LTD .ŞTİ.

Serpa Hassas Döküm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 1992 yılında İstanbul/Küçükyalı’da Endüstri Müh. Zafer Yılmaz tarafından kurulmuş olup, 2000 yılında da İstanbul Organize Deri Sanayi Bölgesi’ne taşınarak 2400m2 kapalı alan olmak üzere toplam 4000m2'lik bir alanda imalat yapmaktadır.

Serpa Hassas Döküm, sahip olduğu modern makine parkı, uzman kadrosu ve ileri teknolojisiyle kurulduğu günden beri hep kaliteyi ön planda tutmakta ve müşterilerine Çelik, Paslanmaz Çelik, Bakır Alaşımları, Alüminyum Alaşımları, Nikel ve Kobalt esaslı Süper alaşımlardan hassas döküm parçaların imalatını yapmaktadır.

Firma bünyesinde kalıp tasarımı ve imalatı, atmosferik ve vakum ortamında döküm, talaşlı imalat prosesleri yapılmakta ve ISO9001 ve AS9100 kalite yönetim sitemlerinin gereksinimleri sağlanmaktadır.

Hassas dökümün ülkemizdeki gelişiminde birçok ilke imza atan Serpa, 2004 yılında yaptığı vakum indüksiyon ocağı yatırımıyla Türkiye’de vakum ortamında hassas döküm yapılması konusunda büyük bir adım atarak sahip olduğu bilgi ve edindiği tecrübeyle alanında lider konumda bulunmakta ve tüm dünya pazarına çeşitli ürünler sunmaktadır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım