LOOP ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ VE ENERJİ SAN. TİC. A. Ş.

Atık yönetimi ve geri dönüşüm sektöründe mevzuatlar giderek derinleşir iken, devletin bu konudaki yaptırımları da giderek artmaktadır. Bu da, bu hizmeti sağlayacak firmaların kurumsallığının daha fazla önem kazanmasına sebep olmuştur. Ne yazık ki ülkemizde sektörde kurumsal olarak hizmet veren, kalite ve güven standartları belirlenmiş firma sayısı oldukça kısıtlıdır. Loop Çevre Teknolojileri A.Ş bu noktada yıllara dayanan birikimi ve profesyonellik anlayışı ile çözüm ortaklarına güven ve hizmette süreklilik vaat etmektedir.
Loop Çevre Teknolojileri A.Ş Türkiye’de dev endüstri kuruluşlarına ve holdinglere hizmet vermeye devam ederken, bu başarısını sürekli kılmak için de kendini sürekli güncelleyen bir hizmet yapısına sahiptir. Dünyada bu sektörün dinamiklerine hakim ve bilgisini deneyimlemiş yönetim kadromuz, faaliyetlerimizin, sürekli öğrenen ve kendini geliştiren bir yapıya bürünmesini de sağlamıştır.
Sektörde eğitim ve gelişimin farkında olan Loop Çevre yönetimi, gerek atık yönetiminden sorumlu ekibe, gerekse tüm personele atık yönetimi konusunda eğitim/bilgi verilmesi, herkesin üzerine düşen vazifelerin pekiştirilmesi ve atıkların geri dönüşümü veya bertarafı esnasında her hangi bir karışıklığa imkan tanınmaması adına eğitim faaliyetlerine büyük önem atfedilmektedir. Sektördeki lider konumumuz ve öncü yaklaşımımız tam da bu anlayışın bir yansımasıdır.

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

Çevre İzin ve Çevre Lisans Belgesi2

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım
  • Ambalaj Atığı Toplama ve Ayırma Tip 3
  • Hava Emisyon