KAPADOKYA CAM GERİ DÖNÜŞÜM VE İNŞAAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

İnsan sağlığı, teknik emniyet ve çevresel açıdan ön planda tutulmaktadır. Bu nedenle insan ve çevre sağlığı ilk önceliklerimiz arasında yer akmaktadır. Faaliyet olarak çevresel kirliliği önlediğimiz için, insan ve çevre sağlığına katkımız büyüktür.

Amacımız; Çevre ve iş sağlığı açısından tüm risklere karşı tedbirlerin alınmasını, emniyet ve çevre koruma ile ilgili acil durumlara müdahaleye hazırlıklı olmak gibi hususlar da dâhil olmak üzere tüm personelin Sağlık, Emniyet, Çevre ve Kalite Yönetim bilinçlerinin eğitimlerle sürekli geliştirilmesini, Atık temininden üretim ve bertaraf sürecine dek çevreye zarar vermekten kaçınmayı, tüm faaliyetler esnasında yaralanma ve hayat kaybının önlenmesini, temiz çalışma ortamının sağlanmasını ve doğal kaynakların verimli kullanılmasını (elektrik, su, doğalgaz, akaryakıt vb.), sıfır kirlilik prensibiyle çalışmayı sağlamaktır.
Şirketlerimizde tüm çalışmalarımız; insan sağlığı, teknik emniyet ve çevre faktörünün ön planda tutulmasıyla ve bu prensipler doğrultusunda sürdürülebilir çözümler ile yürütülmektedir

Güncellencek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım