ÖZTÜRK METAL ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ İMALAT PAZARLAMA İNŞAAT İTHALAT VE İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

1960 Yılında aslen Trabzon Akçaabatlı olan kurucumuz Sn. Hüseyin Öztürk, Türk Demir döküm Fabrikalarından atölyeler şefliğinden emekliye ayrılıp İstanbul Balatta ilk atölyesini 1 adet torna tezgahı ile "Mekanik İşler Atölyesi" adıyla açtı.

1987 Yılına gelindiğinde toplam 300 tezgah 450 personele ulaşan firma, unvanını "Mekanik İş Pres Montaj San A.Ş." olarak, Yakacık ve Kartaldaki fabrikalarında sürdürdü.

2003 Yılında Ailenin 3.kuşak temsilcileri ile toptan ve perakende demir çelik ürünleri ticareti işleri yapılmak üzere "Öztürk Metal İnşaat San. Ltd. Şti" İstanbul Cevizli ve Kocaeli Darıca'daki dükkan ve depolarında faaliyete geçti.

2008 Yılında demir - çelik ticaretine ilave olarak başta demir-çelik ve madencilik endüstrisinde tüketilen muhtelif malzemelerin imalat ve pazarlamasını yapmak üzere "Öztürk Metal Endüstri Ürünleri İmalat Pazarlama Ltd. Şti'' kuruldu

50 Yılı aşkın bir süredir Türk Sanayisine hizmet veren firmamız yoluna koşulsuz müşteri memnuniyeti ve kaliteden ödün vermeme prensibi ile İstanbul Deri Organize Sanayindeki 8000 metrekarelik tesisinde ve Darıca'daki deposunda devam etmektedir

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım