ENC METAL GERİ DÖNÜŞÜM İNŞAAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Firmamız 1984 yılından itibaren Ankara´da "Erdal Madencilik Metal Sa. Tic.Ltd. Şti."adı altında hurda metal ve maden sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir. Başarısını daha ileriye götürmek için yol alan Erdal Madencilik; bu  misyon ile 2010 yılında metal sektörüne bir adım daha atarak; Ankara Kahramankazan´da 5000m2 kapalı 2500m2 açık alan üzerine ENC Metal Geri Dönüşüm A.Ş. ile imalat sektöründe yerini almıştır.

Firmamız modern tesislerde yıllık 12.000 ton alüminyum külçe imalatı gerçekleştirmektedir. ENC METAL GERİ DÖNÜŞÜM A. Ş. kalite standartların vizyonunu, sürekli kendini geliştirmeyi, müşteri memnuniyetini hızlı, kaliteli ürün imalatını ve doğaya karşı duyarlılığını misyon edinmiştir.

Ürünlerimiz otomotivden beyaz eşyaya kadar; çok çeşitli sektörlere hiztap etmektedir. 90-95-99 saflıkta ki alüminyum külçelerimiz ise demir çelik, bilet ve levha sektöründe kullanılmaktadır.  ENC Metal Geri Dönüşüm A.Ş. kısa bir süre içerisinde müşteri portföyünü genişletmiş ve sektöründe başarıyı yakalamış her geçen gün müşteri memnuniyetini ve gelişme misyonunun üzerine koyarak yol almaktadır.

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

  • Tehlikeli Atık Geri Kazanım
  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım
  • Hava Emisyon