ANDIÇ KARDEŞLER GERİ DÖNÜŞÜM

2000 yılında geri dönüşüm faaliyetine başlayan şirketimiz, İSTANBUL / Fatih’te Yoğurtçuoğlu Sokakta açtığı ilk toplama ayrıştırma deposunda Çek Çek usulünde kâğıt ve naylon türevlerinde atıkları toplamaya başlamıştır. Daha sonra 2010 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Davutpaşa Kampüsü’nün karşısında Uzun Otopark ’ta Toplama ve Ayrıştırma tesisi devralındı. Burada faaliyetine 4 yıl daha devam ettikten sonra Belediyenin bölgeyi taşıma isteğinden dolayı tesisimizi kapatmış ve ardından da 2015 yılında Kocaeli / Gebze bölgesinde yer alan Gebze Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Sanayi Kooperatifinden 1500 m2 arazi üzerine kurulmuş yine bir toplama ayrıştırma tesisi devralınmıştır. 2015 yılının Temmuz ayından itibaren Tuzla—Orhanlı-Aydınlı-Çayırova-Şekerpınar-Darıca-Gebze-Muallimköy-Dilovası-Köseler ilçe ve beldelerinde, Organize Sanayi Bölgelerinde aktif olarak faaliyetimize devam etmekteyiz. Ambalaj atığı Toplama Ayrıştırma ve Tehlikesiz Atıklar Toplama Ayrıştırma belgelerimizi de buradaki tesisimize almış bulunmaktayız.

Ambalaj Atıklarının kaynağında ayrı toplanması ve geri dönüşüm sanayisine kazandırılması konusunda faaliyet gösteren şirketimiz organize sanayi bölgeleri, sanayi bölgeleri, kooperatif, toplu iş yerlerinden kâğıt-karton, plastik ve naylon gibi geri dönüşümü mümkün atıkları toplayarak tesislerimizde cinslerine göre ayrıştırıyoruz. Tasnif edilen atıklar preslendikten sonra ilgili geri dönüşüm firmalarına sevk ederek yeniden ürün elde edilmektedir. Böylece doğal kaynaklarımızın korunması, enerji tasarrufu gibi çevre dostu faaliyetler ile ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz.

Andıç Kardeşler Geri Dönüşüm; sektörde daha iyi hizmet verebilmek için tecrübelerinin ışığında kalite, teknoloji, yenilik ve gelişmeleri takip edip değişime öncülük ederek, topluma ve çevreye pozitif katkı sağlayarak faaliyetlerine devam etmektedir.

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Ambalaj Atığı Toplama ve Ayırma Tip 1
  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma