ART ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ İNŞ. MÜH. TUR. TİC. LTD. ŞTİ.

1992 yılında kurulan ART Çevre Teknolojileri,  çalışmalarına içme suyu ve atık su altyapı  projelendirme hizmetleri ile başladı. İlerleyen yıllarda fizibilite çalışmaları, içme suyu temini, kanalizasyon, su ve atık su arıtma projeleri ile Türkiye’de pek çok şehrin hayat kalitesinin iyileştirilmesine katkı sağladı. 2000’li yılların ortalarında gelişen yurtdışı projeleri ile birlikte, proje yönetimi, danışmanlık ve inşaat kontrollüğü alanlarında bilgi birikimini ve kurumsal hizmet kapasitesini geliştirdi.

 Mühendislik sektöründe tamamladığı 27 senelik tecrübe ile, ART Çevre kamu ve özel sektör müşterilerine yerel ve ulusal arası pazarda geniş kapsamlı bir hizmet sunmaktadır. ART Çevre, ölçek, zorluk ve proje yeri gibi parametrelerden bağımsız olarak, müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda özel hazırlanmış entegre tasarım ve yönetim faaliyetlerini yürütmektedir.

 ART Çevre, TMMMB (Türk Mühendisler ve Müşavirler Birliği), birlik aracılığı ile FIDIC (Uluslararası Müşavir Mühendisler Federasyonu) ve EFCA (Avrupa Müşavir Mühendisler Birliği) üyesidir. ISO 9001-2015 ve ISO 14001-2015 kalite yönetim sistemi çerçevesinde, ART Çevre zorlu projeleri hayata geçirmeyi hedeflemektedir.

 Çeyrek asrı geride bırakan ART Çevre,  önümüzdeki dönemde de doğayı ve insanı birlikte ele alan bütüncül bir yaklaşımla, konforlu kentsel mekânlar ve sürdürülebilir şehirler yaratma amacına yönelik hizmet vermeye devam etmeyi hedefliyor.

 

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri
  • Atık Su Arıtma Tesisleri Proje Onay Dosyası Hazırlanması
  • Paket Atık Su Arıtma Tesisi İmalatı