ESİN ATIK YÖNETİMİ MEDİKAL İNŞAAT NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ATIK YÖNETİMİ’NİN MİSYONU

Sürekli gelişen ve değişen teknoloji ile ihtiyaca ve talebe uygun çözümlerle rakiplerinden farklılaşan, müşterilerin tehlikeli atık toplama ambalajlama ve bertarafı konusunda ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan; tehlikeli, insan sağlığına ve çevreye zararlı atıkların yasalarla tescil edilmiş, çözüm odaklı hizmetleri vermektir. 

ATIK YÖNETİMİ ‘’NİN VİZYONU

Tehlikeli Atık Yönetimi çevre ve insanlık adına bertaraf amacı ile yürüttüğümüz çalışmaların tüm ülke genelinde yaygınlaştırılması, sürdürülebilirliği ve sürekliliğidir.

ESİN ATIK YÖNETİMİ LTD. ŞTİ.

İZAYDAŞ Klinik ve Tehlikeli Atık Yakma Tesisi işbirliği ile ağırlıklı olarak Ege Bölgesi ve çevresinde gerçekleştirdiğimiz projeler, tehlikeli atıkların yasal yükümlülükleri yerine getirildiği gibi bölgelere sağlanan katma değerden dolayı sektörde kısa sürede aranılan bir konuma geldik.

Esin Atık Yönetimi müşteri odaklı, yenilikçi ve ekonomik yaklaşımları ile yerel koşullara bağlı güvenilir çözümün adresidir. Hedeflerine ulaşma konusunda emin adımlar ile ilerleyen şirketimiz, sektöründe fark yaratmaya devam etmektedir.

Atık Taşıyan Araçlar İçin Lisans Belgesi

Atık Taşıyan Firmalar İçin Lisans Belgesi

K1 Belgesi

  • Lisanslı Taşımacılık