DORA OTO PLASTİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Dora Plastik çevresine ve Türk ekonomisine sağlayacağı katkılarla büyümeyi hedeflemektedir.

Gelişen teknoloji ile birlikte artan sanayi sektörü, beraberinde birçok atığı da ortaya çıkarmakta ve çevreye verdiği kirlilik her geçen gün hızlı bir şekilde artmaktadır. Kirliliğin hızlı bir şekilde artmasına paralel olarak, kirliliği önleme çalışmaları da hızlandırılmıştır. Firmamız faaliyetlerini bu yönde yoğunlaştırmış ve teknolojik gelişmelere uyumlu, üretici firmaların doğrultusunda kendisini sürekli geliştirmiş ve en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarına bu yönde devam etmiştir.

Firmamız bu büyüme ve gelişim aşamasında kendisine kriter olarak bazı ilkeler edinmiştir.

Firmamızın İlkeleri;

• Çevreye ve Topluma fayda
• Teknolojik Gelişmelere uymak
• Disiplinli çalışmak
• Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyeti

Misyonumuz

Araştırma ve geliştirme faaliyetlerimizle müşterilerimizin farklı talep ve ihtiyaçlarına uygun, dünya standartlarında ürünler oluşturmak ve üretmektir. İyi bir işletme; hem rekabette başarılı, hem de başarıyı beraberinde getiren bir güç olmalıdır. Dora Plastik özünde bu sarsılmaz inanç vardır. Sektörde her zaman daha iyiyi yakalamak üzere oluşturmak istediğimiz iş birlikteliğinin güzel örneklerinden birini hayata geçirdik. Dora Plastik kalitesinden ödün vermeden, gerçekleştirmek için kurulduğu ilk günden itibaren büyük bir çaba ve azim ile çalışmalarına devam etmektedir. Taleplerinize çözüm bulabileceğiniz firmamız, üstün kalite ve hizmet anlayışı ile sizlerin taleplerinizi karşılayabilecek birikimlere sahiptir.

Vizyonumuz

Firmamız yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri takip ederek ürün kalitesini sürekli artırmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindedir. Atık plastiğin çevre bilincinin geliştirilerek, ÇÖPE ATILMASININ ÖNLENMESİ, öncelikle katı atıkları taşımak ve bertaraf etmek için yapılan masrafları azaltmakta ve bu bertaraf etme işleminin temininden önce çöplüklerde çalışan insanların sağlığı açısından da fayda sağlamaktadır. Ayrıca, çöpleri bertaraf edecek sistemlerinde doğaya zarar verdiği ayrı bir gerçektir. Atık ve geri dönüş yüzdesini arttırmak için halkın eğitimine önem verilmeli, ilkokul eğitim programı içerisinde atık ve geri dönüşüm ilişkisi anlatılmalı ve küçük yaştan itibaren bu terbiyenin verilmesine çalışılmalıdır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım