KARAYEL NAK. GIDA TURİZM İNŞ. OR.ÜR.SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Karayel Nakliyat Gıda Turizm İnş. Orm. Ür. San. ve Tic. Ltd.Şti. Türkiye sınırları içindeki fabrika ve benzeri kuruluşların üretimlerinden kaynaklanan her türlü atığını gerekli tüm uluslararası normlara uygun bir biçimde  taşıma yetkisine sahip bir kuruluştur.  Kentsel ve endüstriyel atıkların ve nihai bertaraf tesislerinin istediği kriterlere uygun olarak taşınması konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığından almış olduğu ATA-14-02 Lisans numarası ile hizmet vermektedir.

Tehlikeli Atık Taşıma; 27 Ağustos 1995 tarih ve 22387 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Tehlikeli Atıkların Kontrolü Yönetmeliği ile atıkların taşınması için zorunlu oluşturulan bir nakliye türü olup, aynı yönetmelik kapsamında atık üreticisi ve ara depolama, geri kazanım ve/veya bertaraf tesislerine getirilen yükümlülüklerin paylaşımı anlamında bir hizmettir.

Tehlikeli atıkların nakliyesi atık yönetiminin önemli bir bölümünü teşkil etmektedir. Yönetmeliğin İlkeler Madde 5 d fıkrasında belirtildiği üzere “Atıkların yarattığı çevresel kirlenme ve bozulmadan doğan zararlardan dolayı atık üreticileri, taşıyıcıları, bertaraf edicileri kusur şartı aramaksızın sorumludurlar” atık taşıyıcısı da müteselsilen atık yönetiminde sorumludur.

Bu nedenle siz değerli müşterilerimize tehlikeli atık taşıma ,atığın güvenli ve kaliteli hizmetle, yasal ve optimum yoldan (seyir sırasında geçen sürenin güvenlik şartlarından taviz verilmeden kısaltılması) atık üreticisi tarafından tespit edilen yere ulaştırılması konusunda siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Karayel Nakliyat olarak Bizi tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ederiz…

Atık Taşıyan Firmalar İçin Belge

  • Lisanslı Taşımacılık