Uğur Metal Elektronik Geri Dönüşüm A.Ş.

ELEKTRONİK, TEHLİKESİZ ATIK GERİ DÖNÜŞÜMÜ VE GÜVENLİ VERİ İMHASI

Firmamız, 1999 yılında ‘İnsan ve Doğa için Geri Dönüşüm’ sloganıyla  elektronik ve tehlikesiz atık geri dönüşüm alanında faaliyetlerine başlamıştır.

Uğur Metal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Elektrikli ve Elektronik atıkların işlenmesine yönelik toplama ve ayrıştırma, arındırma geri kazanım kapsamında faaliyetlerini yürütebilmesi için uygunluk görüşü verdiği çok az sayıdaki firmalardan biridir.

Lojistik - Atık Taşıma
Atıklarınız, mevzuata uygun, sertifikalı konteyner ile adresinizden teslim alınır.

Firmamız, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından lisanslandırılmış araçları ile tehlikesiz atıklar dışında her türlü elektrikli elektronik atık ve akü atıklarının taşımacılığını da gerçekleştirmektedir.

Tüm teknolojik donanımlara sahip ADR'li araçlarımızla atıkların kanun ve yönetmelikler nezdinde tesisimize aktarılmasını sağlamaktayız.

Araçlarımızda bulunan kanca sistemi ile metal konteynerleri boş olarak bıraktığımız firmalardan dolduğunda hızlı bir biçimde alımını yapıp tesisimize imhası için getirmekteyiz. Yine aracımıza bağlı vinç sistemi ile atıkları hızlı ve etkin bir biçimde bulunduğu yerden alarak araçlarımıza yüklemekteyiz.

Araç takip sistemi ile atıkların firmalardan alınarak tesisimize getirilişine kadar takibini yapmaktayız.

Atik-Tasima-Arac-Lisanslari

Cevre-Izin-ve-Lisansi

  • Lisanslı Taşımacılık