ÇAPANOĞLU GERİ KAZANIM TİC. LTD. ŞTİ.

1965 senesinde kurulan Çapanoğlu Varil Ticaret “ESKİ AMBALAJLARA YENİ BİR HAYAT VERMEK” anlayışı ile eski Varil ve IBC’leri revize ederek yeniden tüketimini sağlamaktadır.
Bu anlayış ile ve vizyon tarafında Milli Gelir, Müşterilerimize ve Çevreye Katkıda sağlamaktadır.

T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TEHLİKELİ ATIKLARIN KONTROLÜ Kanununa göre tehlikeli atık karışmış kullanılan ambalajlar tehlikeli atık kabul edilir ve bu ambalajları kullanan firmalar, bu atıklarını usulüne ideal olarak ortadan kaldırılmalarını sağlamak hedefiyle yalnızca ambalaj geri dönüşüm ya da bertaraf yetkisi firmalara vermekle yükümlüdürler. 

Bu ambalajların taşıma işlemini yapacak firmaların özellikleri, nakliyede kullanılacak vasıta hem de şoförlerin sahip olması gereken nitelikler kurallarla belirlenmiştir,

Çapanoğlu Geri Kazanım, T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan saniyesel atık ve ambalaj geri kazanım konusu ile ilgili lisans sahibidir.

Bu lisans yardımıyla bütün kuruluşlar sahip olunan yönetmeliklere ideal olarak kullanılmış ambalajlarını şirketimize verebilir ve geri dönüşüm işlemi yapabilirler.

Gerekli lisans ve yetkileri almış olan  Çapanoğlu Varil ve Ticaret Şirketi , Endüstriyel saklama ve ambalaj atıkların geri kazanılmasını yapmakta ve yeniden kullanımı sağlanmaktadır.

50 senelik Ticari ve Ahlaki Birikimleri ile hizmetlerine devam eden Çapanoğlu Geri Kazanım, etraf ve tabiata saygı anlayışını her vakit ön planda tutmaktadır.

AraçLisans

Çevre İzin ve Lisans

  • Lisanslı Taşımacılık
  • Tehlikeli Atık Geri Kazanım
  • Tanker Temizleme
  • Hava Emisyon