KRC Atık Yönetimi

KRC Atık Yönetimi Loj. Müh. Hiz. Turz. Teks. San. Ve Tic. Ltd. Şti. 2016 yılında Mersin’de kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren mühendisleri, deneyimli elemanları ve eğitimli sürücüleri ile yurt içindeki mevcut tehlikeli, özel tehlikeli, tehlikesiz atıkların kanun ve yönetmeliklere uygun lisanslı araçlarla ve SRC5 belgeli şoförlerle kontrollü bir şekilde taşınması, atık yağların toplanması, anlaşmalı olduğumuz lisanslı geri kazanım tesislerine teslimatı, bertaraf tesislerine lisanslı geri kazanım tesislerine teslimatı, bertaraf tesislerinin lisans alma ve lisans yenileme çalışmalarında tüm atık çeşitlerinin temini ve fırına beslenmesi ve nihai bertarafına kadar ki her aşamasında hizmet vermektedir.

Türkiye sınırları içerisinde bulunan dolum tesislerinin ve fabrikaların fuel oil, kalyak, nafta, motorin tanklarının temizlenmesi işlerini, seperatör yapım ve temizliğinin yapılması, atık su arıtma tesisi çamurunun ve tank dibi çamurlarının susuzlaştırılması  gibi işleri de profesyonel ekip ve ekipmanları ile gerçekleştirilmektedir.
 

Krc Atık Yönetimi; geri dönüşüm sektöründe, önemli bilgi birikiminin, büyük yatırımların, genç ve güçlü yüzü olarak büyümeye devam ediyor. Dünyanın en önemli sorunu olan çevre kirliliği ve ekonomik büyüme ihtiyacının getirdiği farklı çevre sorunları için en önemli çözüm noktası olan geri dönüşümde, yenilikçi ve etkili çözümlerle fark yaratıyor. Kullanım dışı kalan, geri dönüştürülebilir atık malzemelerin farklı yöntemlerle hammadde olarak yeniden üretim süreçlerine kazandırılması, hem ekonomiye hem de çevreye önemli yararlar sağlıyor. Aynı zamanda üretim yapan bütün işletmelerin en önemli sorunu olan tehlikeli veya tehlikesiz atıklar, farklı bertaraf yöntemleri ile en iyi çözüme kavuşturuluyor. Bölgesinde hızla büyüyen, ulusal ve uluslararası önemli çalışma alanlarına hızlı ve doğru yatırımlarla ilerleyen Krc Atık Yönetimi; daha sağlıklı, daha temiz bir gelecek ve güçlü bir ekonomi için çalışıyor.

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

06 BRU 619 LİSANS

33 AAF 746 LİSANS

33 AAF 747 LİSANS

Firma Lisans Belgesi

  • Atıktan Türetilmiş Yakıt (ATY) Hazırlama Tesisi
  • Lisanslı Taşımacılık