AKPINAR AMBALAJ

2006 yılında sektöre giriş yapan firmamız, 14 yılı aşkın bir süredir müşterilerimize kaliteli ve sorunsuz ürün tedariki yapmak için çalışmalarını sürdürmekte, uzman ekibi ve disiplinli çalışmasıyla müşteri memnuniyetini en üst seviyede bulundurmaktadır.

AKPINAR AMBALAJ firması olarak 2014 yılında  Marmara Geri Dönüşüm Sanayi Sitesinde 2.000 m2 alanda faaliyet göstermekteyiz. T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı  tarafından   ‘ Tehlikeli Atık Geri Kazanım, ve Tanker Temizleme’  hizmeti  sunmaktayız.        

Firmalardan IBC tank , plastik ve saç varil ürün gruplarının lisanslı araçlar ile   alımları  yapılarak  geri kazanım işleminden sonra tekrar satışa sunulmaktadır.  Ekonomimize  geri kazanım ile katkı sağlamaktayız.  

Sahip olduğu deneyim ve bilgi birikimini kullanarak, gelişen teknolojiden de faydalanarak en iyi kalitede hizmet  sağlamak  amacıyla  , firmaların beklentilerini zamanında karşılamak doğrultusunda  çalışmalarımızı  sürdürmekteyiz. 

3 ana kategoride 147 farklı ürünün tedarik ve satışını yapmakta ve satış kanalımızla Türkiye’nin her köşesine ulaşmaktayız.

Yılların getirdiği tecrübeyle, Geri dönüşümlü ve yeni IBC tank satışı, Metal Varil tedarik ve satışı, Plastik Varil tedarik ve satışı yapmaktayız.

Ibc Tank, Metal Varil ve Plastik Varillerin tedarik satışını yapan ve Geri Dönüşüm Firmasıdır.

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

Atık Taşıyan Firmalar için Lisans Belgesi

  • Tehlikeli Atık Geri Kazanım
  • Tanker Temizleme
  • Hava Emisyon