SARMET SAN PLASTİK METAL İNŞAAT KAĞIT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ GEMİ GRUP İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İŞ ORTAKLIĞI TİCARİ İŞLETMESİ

SARMET-SAN 1994 yılında, geri dönüşüm sektörünün önemli merkezlerinden biri olan İstanbul Topçular’da kurulmuştur. İsmi, şirketin ilk imalatlarından olan sarı bakır malzemesinden yola çıkılarak, “SARı, METal ve SANayi” kelimelerinin ilk 3 harflerinin birleştirilmesi ile ortaya çıkmıştır.
 
Zile’de bulunan merkez fabrikamız 23.000 m2, Yalınyazı’da bulunan diğer fabrikamız ise 47.000 m2 alan üzerinde, 24.000 Ton / Yıl kablo geri dönüşümü ve 3000 Ton / Yıl Elektronik Atık ayrıştırma kapasitesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu kapasite ile firmamız “Bölgenin En Büyük Geri Dönüşüm Firması” olmakla birlikte, çevremizin korunmasına ve ülke ekonomisine yapmış olduğu katkılardan dolayı sektörde kendisine çok saygın bir yer edinmiştir.
 
Şirketimiz, uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda 2011 yılı itibariyle “Yağlı Kablo Bertaraf Tesisi” ni aktif hale getirmiştir. Tesisimizde dünyanın hiçbir geri dönüşüm fabrikasında kullanılmayan teknolojiye yer verilerek, çevremizin korunmasına gösterdiği hassasiyeti bir kez daha ortaya koymaktadır.

Ürünlerimiz, Kablo üretimlerinde, Alaşımlı Boru imalatlarında, Plastik Sanayisi’ nde, Demir – Çelik Sanayii’nde, Alüminyum Sanayii’nde hizmet sağlamaktadır. Bunun yanında Elektronik Atık ihracatı yaparak ülke ekonomisine büyük ölçüde katkıda bulunmaktadır.

“Çevre İzin ve Lisans Belgesi” ne sahip olan şirketimiz, Tehlikeli Atık Geri Kazanım ve Tehlikesiz Atık Geri Kazanımı ile Dönüşüm alanında ülkemizin ilerlemesine çok büyük katkı sağlamaktadır.

SARMET-SAN ailesi olarak biz, toplam 100’e yakın personelimizle birlikte tüm gücümüzü ülke ekonomisinin güçlenmesi için kullanmaktayız.

Çevre İzin Ve Lisans Belgesi

Tehlikesiz Atıklar Toplama Ayırma Belgesi

  • Tehlikeli Atık Geri Kazanım
  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Hava Emisyon